Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fit Kaarina (JV Kehonhuolto Oy)

2. Rekisterin nimi

Fit Kaarinan asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on Fit Kaarinan asiakassuhteiden hoitaminen, markkinointi ja viestintä.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: yritys, kontaktihenkilön nimi, asema yrityksessä, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot sekä tietoa asiakkuudesta.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri on koostettu Fit Kaarinan asiakastiedoista, yleisesti saatavilla olevista internet-lähteistä tai henkilö on itse luovuttanut tietonsa Fit Kaarinan käyttöön.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja edelleen kolmansille osapuolille, paitsi viranomaisten niin edellyttäessä.

8. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Jokaisella on oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä kieltää henkilörekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainonnassa.

Kaikissa tietosuojaa tai henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Fit Kaarinaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

9. Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen rekisteriselosteessa mainitun tehtävän hoitamiseksi. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot poistetaan säännöllisesti. Henkilötietoja ei arkistoida.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei voi käyttää kuin Fit Kaarinan henkilökunta. Fit Kaarinan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. 

 

Varaa paik­kasi ennak­koon

Fit Kaarinassa treenaat edullisemmin! 

Huomaathan, että ennakkovaraajan etu ei muutu, vaan treenaat alennettuun hintaan niin kauan kuin olet  asiakkaanamme. Ennakkovaraajan etu loppuu, kun irtisanot sopimuksesi.

Hinnat ennakkovaraajille

Päiväkortti, Ma-Pe klo 00.00-15.00 (sis. kuntosali) 19,90 €/4 vkoa 
Kuntosali 24/7 ja ryhmäliikunta 39,90 €/4 vkoa 
(norm. 44,90 €/4vkoa) 
Kuntosali 24/7 29,90 €/4 vkoa 
(norm. 34,90 €/4vkoa) 
Eläkeläiskortti (kuntosali & ryhmäliikunta) 29,90 €/4 vkoa 
(norm. 34,90 €/4vkoa) 

Yhteydenottolomake

Tarkista kentän tiedot
Tarkista kentän tiedot
Tarkista kentän tiedot
Tarkista kentän tiedot
Tarkista kentän tiedot
Tarkista kentän tiedot
Invalid Input